Over ons

Thuys makelaardij is uw partner bij al die soms lastige beslissingen  rond koop en verkoop van uw woning. Wij begrijpen hoe belangrijk deze stappen voor u zijn en zijn pas tevreden als u dit ook bent: liever  tevreden gezichten dan een snelle deal.

Thuys makelaardij is niet zomaar een makelaar. Wat wij doen, doen we met een goed gevoel voor u als klant. Dat begint bij luisteren, echt luisteren naar wat voor u belangrijk is. Daar nemen we ook de tijd voor, want het gaat om belangrijke beslissingen. Wij denken met u mee en zoeken samen naar de beste oplossingen, de meest succesvolle strategieën. Het is een partnerschap, met als enige bedoeling een geslaagde verkoop te realiseren, of een nieuw, passend thuis te vinden.
Voor ons is uw tevredenheid het belangrijkste goed: liever tevreden gezichten dan een snelle deal. Altijd gestoeld op ervaring en deskundigheid. Daar zijn we goed in.

 

Wij bieden:

  1. = Verkoopbegeleiding
  2. = Aankoopbegeleiding
  3. = Taxatie
  4. = Energieprestatieadvies

 

Kortom, Marco Heuts, Thuys makelaardij. Voor iedereen een eigen plek.


VBO

Thuys makelaardij is aangesloten bij VBO Makelaar, een brancheorganisatie voor gecertificeerde makelaars en taxateurs. VBO-makelaars staan onder toezicht van het onafhankelijke Tuchtcollege Makelaardij Nederland, werken volgens de Algemene Consumentenvoorwaarden en zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Makelaardij. Kijk ook op www.vbo.nl.


SCVM

Thuys makelaardij is aangesloten bij het kwaliteitsregister SCVM, dat erkend wordt door onder meer de Vereniging Eigen Huis, de Stichting Waarborgfonds, de Nederlandse Vereniging van Banken en de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Kijk ook op www.scvm.nl.

 

NWWI

Thuys makelaardij is aangesloten bij het NWWI, dat tot doel heeft de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties verder te verhogen. Het NWWI wordt erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, worden tot het NWWI toegelaten. Kijk ook op www.nwwi.nl.