Aankoopbegeleiding

U zoekt een nieuwe woning! Thuys makelaardij luistert naar uw wensen en  helpt u met zoeken. Hebben we samen een geschikte woning gevonden dan  onderzoekt Thuys Makelaardij samen met u de nieuwe woning op eventuele  onaangename verrassingen en adviseert hierover. Indien u dit op prijs  stelt onderhandelt Thuys Makelaardij namens u met de verkopende partij  en Thuys makelaardij gaat met u mee naar de notaris voor de  sleuteloverdracht en eind oplevering van uw nieuwe Thuys.

 

Appartement of grondgebonden woning? Oud of nieuw? Groot of klein? Buitenwijk of centrum? Misschien hebt u dat al scherp voor ogen, maar misschien twijfelt u nog. Zoekt u via de krant, of via internet? Rijdt u door de regio voor dat ene bordje ‘Te koop’?

 

Uw eigen plek

Een huis vinden is niet eenvoudig. In alle onderdelen van het koopproces is Thuys makelaardij daarom uw partner. We luisteren tot achter de komma naar uw wensen, we denken met u mee en, als u wilt, zoeken we dat droomhuis voor u. Immers, wij kennen de markt en we weten wat er te koop is.
Vinden we uw nieuwe thuis - en dat lukt, want er is voor iedereen een eigen plek - dan gaan we mee kijken.

 

Advies

Is het gevonden droomhuis wat het lijkt, of dreigt op termijn een nachtmerrie? Klopt de vraagprijs, zijn er wellicht bouwkundige haken en ogen, zijn er problemen met bestemmingsplannen, of bodemverontreiniging, is het energiezuinig?
Wij taxeren de woning, helpen u bij het onderzoeken van de eventuele haken en ogen en komen met goed gefundeerde adviezen.

 

Onderhandelingen

Onderhandelen is een vak en dat vak verstaan we. Dit gaat niet alleen over de beste aankoopprijs, maar ook over ontbindende voorwaarden. Daarbij behartigen we volledig uw belangen: we halen eruit wat erin zit.
Thuys makelaardij is aangesloten bij VBO Makelaar, een keurmerk voor kwaliteit.

 

Feest

Lukt het, dan worden de afspraken vastgelegd in de koopakte, die we kritisch met u doornemen, zodat u niet later voor onaangename verrassingen staat.
Dan komen de notaris en de hypotheekverstrekker in beeld. Wij weten de weg in die wereld en zijn ook daarin uw gids en partner. Ten slotte zorgen we voor een laatste inspectie en zijn we bij de sleuteloverdracht aanwezig. Een officieel en feestelijk moment!